Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası:

Alinda Moda olarak, müşterilerimizin gizliliğini ve kişisel verilerinin korunmasını son derece önemsemekteyiz. Bu gizlilik politikası, sitemizi ziyaret eden veya hizmetlerimizden faydalanan kullanıcıların kişisel verilerinin nasıl işlendiği, toplandığı, kullanıldığı ve korunduğu konularında bilgilendirme sağlamayı amaçlamaktadır.

  1. Kişisel Verilerin Toplanması ve Kullanımı: Alinda Moda, müşteri hizmetlerini sağlamak, siparişleri işlemek, ürünleri teslim etmek ve müşteri taleplerine cevap vermek gibi amaçlarla bazı kişisel verileri toplamaktadır. Bu veriler, müşterinin adı, adresi, telefon numarası, e-posta adresi gibi bilgileri içerebilir. Toplanan kişisel veriler, yalnızca belirtilen amaçlar doğrultusunda ve ilgili yasal düzenlemeler çerçevesinde kullanılmaktadır.

  2. Kişisel Verilerin Paylaşılması: Alinda Moda, müşterilerin kişisel verilerini yasal zorunluluklar veya hizmetlerin sunulması için gerekli olan üçüncü taraf hizmet sağlayıcılar ile paylaşabilir. Ancak, müşteri verilerini kesinlikle izinsiz veya gereksiz yere üçüncü şahıslarla paylaşmamakta ve korumaktadır.

  3. Veri Güvenliği: Alinda Moda, müşterilerin kişisel verilerinin güvenliğini sağlamak için uygun teknik ve organizasyonel önlemler almayı taahhüt etmektedir. Verilerin yetkisiz erişime, kayıp, hırsızlık, manipülasyon veya zarar verici diğer durumlara karşı korunması için gerekli önlemler alınmaktadır.

  4. KVKK Hakları: KVKK kapsamında, müşterilere belirli haklar tanınmaktadır. Bu haklar arasında kişisel verilerinize erişme, düzeltme, silme, işleme amaçlarına itiraz etme ve verilerin aktarılabilirliği gibi haklar bulunmaktadır. Alinda Moda, müşterilerin bu haklarını kullanabilmeleri için gerekli desteği sağlamayı taahhüt etmektedir.

  5. Çerezler: Alinda Moda web sitesi, çerezleri kullanabilir. Çerezler, web sitesinin daha iyi çalışmasını sağlamak, kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve tercihlerinizi hatırlamak için kullanılan küçük metin dosyalarıdır. Çerezleri kabul etmek veya reddetmek konusunda tercihlerinizi tarayıcınızın ayarlarından belirleyebilirsiniz.

Alinda Moda olarak, müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğini ve güvenliğini korumak için gerekli önlemleri almakla taahhüt ediyoruz. Müşteri memnuniyeti ve veri güvenliği konularında hassas davranarak, güvenilir bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlıyoruz.

KVKK Metni:

Alinda Moda olarak, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") hükümlerine uygun olarak müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğini ve güvenliğini önemsiyoruz. Bu metin, kişisel verilerinizin nasıl işlendiği, toplandığı, kullanıldığı ve korunduğu hakkında size bilgi sağlamayı amaçlamaktadır.

  1. Kişisel Verilerin İşlenmesi: Alinda Moda olarak, müşterilerden toplanan kişisel veriler yasal dayanaklar ve ilgili mevzuata uygun olarak işlenmektedir. Kişisel verileriniz, sadece belirtilen amaçlar doğrultusunda ve açık rızanızın bulunması halinde işlenmektedir.

  2. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Amaçları: Kişisel verileriniz, Alinda Moda web sitesine üye olurken, sipariş verirken veya müşteri hizmetlerine başvururken sağlanabilir. Bu veriler, siparişlerin işlenmesi, ürün teslimatı, müşteri taleplerinin yanıtlanması ve diğer hizmetlerin sağlanması gibi amaçlarla kullanılmaktadır.

  3. Kişisel Veri Paylaşımı: Alinda Moda, kişisel verileri yalnızca hizmetlerin sunulması amacıyla gerekli olduğu durumlarda ve yasal düzenlemelere uygun olarak üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarla paylaşabilir. Verilerinizin güvenliği ve gizliliği için gerekli tüm önlemler alınmaktadır.

  4. Kişisel Veri Güvenliği: Alinda Moda, kişisel verilerin güvenliği için uygun teknik ve organizasyonel önlemleri almayı taahhüt etmektedir. Verilerin yetkisiz erişime, kaybolmaya, hırsızlığa, manipülasyona veya zararlı kullanıma karşı korunması için gerekli önlemler alınmaktadır.

  5. KVKK Hakları: KVKK kapsamında, kişisel veri sahiplerine belirli haklar tanınmaktadır. Bu haklar, kişisel verilere erişim, düzeltme, silme, işleme amaçlarına itiraz etme ve veri taşınabilirliği gibi hakları içermektedir. KVKK haklarınızı kullanmak için Alinda Moda ile iletişime geçebilirsiniz.

Alinda Moda olarak, müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğini ve güvenliğini koruma taahhüdümüzü sürdürmekteyiz. KVKK'ya uygun hareket ederek, kişisel verilerinizi güvenli bir şekilde işlemekteyiz ve sizlere en iyi hizmeti sunmak için gerekli önlemleri almaktayız.

Bu site çerez kullanır. Sitede gezinmeye devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

Merhabalar!

Whatsapp'tan bize ulaşmak için aşağıda bulunan temsilcilerimize tıklayın.

Destek Müşteri Temsilcisi
+905526046121
Satış Pazarlama Danışmanı
+905375751137
09:00 / 22:00 saatleri arası hizmet vermekteyiz.
Merhaba! Nasıl yardımcı olabiliriz?
×
Yardıma ihtiyacınız mı var?

Bu internet sitesi, EYG Soft Bilişim Teknolojileri tarafından yapılmış olup yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. İşletmemiz, bu sayfa haricindeki yönlendirme işlemlerinden sorumlu değildir.